Proiecte Finalizate

Ansamblul Gherase

VILA este amplasata pe parcela de aproximativ 450mp, din care amprenta pe sol reprezinta 1 treime din aceasta. Constructia este realizata din caramida, predata cu finisajele exterioare si un sistem de termoizolatie pentru a fi in conformitate cu normele energetice. Casa imparte terenul in 2 zone, cea din fata este destinata accesului pietonal, si auto.

Garajul are o suprafata de 24 de mp care sustine cu usurinta acces comod in perimetrul autoturismului. In partea opusa se afla terasa interioara, unde se poate creea un loc de joaca pentru copii, loc de luat masa sau pur si simplu o zona verde pentru relaxare.

 

Vilele Tonitza

Ansamblul este localizat in cartierul Buna Ziua, pe strada „Nicolae Tonitza” intr-o zona linistita din Cluj. Vilele sunt tip Duplex, cu Gradina Generoasa. Compartimentarea este conceputa pentru un stil de viata modern, cu acces comfortabil. La doar 4 minute de mijloacele de transport, si 8 minute cu masina pana in Piata Cipariu, Casa va ofera o Priveliste placuta si relaxare.

Materialele sunt de ceea mai buna calitate ,tâmplărie germana superioara cu 3 pan clasa A eficientă energetică. Vilele se ofera in stadiu Semifinisat, dotata cu Centrala Termica, si Utilitati.

  • Plan Parter

Comments are closed.